Πληροφορίες Αποστολών


Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από το synthesizer gr και παραλάβετε στο σπίτι, στον χώρο εργασίας σας ή όπου εσείς θέλετε!

► Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερης αξίας των 1 ευρώ τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Tα δωρεάν μεταφορικά καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας και δεν περιλαμβάνουν συναρμολόγηση ή στήσιμο (όπου αυτό απαιτείται) των προιόντων.

Σημείωση: Από την δωρεάν κάλυψη μεταφορικών εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές (σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο της εκάστωτε συνεργαζώμενης  Courier). Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τα δωρεάν μεταφορικά θα καλύπτονται μέχρι το πλησιέστερο προς την περιοχή σας κεντρικό κατάστημα της Courier (όχι δυσπρόσιτο κατάστημα tnt courier). Στην περίπτωση που επιθυμείτε την παράδοση της παραγγελίας σας σε δυσπρόσιτη περιοχή, τα επιπλέον μεταφορικά από το κεντρικό κατάστημα της courier εώς την περιοχή σας θα τα επιβαρύνεστε εσείς κατόπιν δικής σας εντολής στο κεντρικό κατάστημα της courier.

 

► Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μικρότερης αξίας των 1 ευρώ τότε:

 • Εάν επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά τα οποία είναι 4,80 ευρώ για παραγγελίες εντός Αττικής και 5,80 ευρώ για παραγγελίες

   εκτός Αττικής (συμπεριλαμβάνονται νησιά).

 • Εάν επιλέξετε πρακτορείο μεταφορών τότε τα μεταφορικά είναι 7,50 ευρώ για Αττική και 10,00 ευρώ για επαρχία.

 • Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Σημείωση: Εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τα δωρεάν μεταφορικά θα καλύπτονται μέχρι το πλησιέστερο προς την περιοχή σας κεντρικό κατάστημα της Courier (όχι δυσπρόσιτο κατάστημα tnt courier). Στην περίπτωση που επιθυμείτε την παράδοση της παραγγελίας σας σε δυσπρόσιτη περιοχή, τα επιπλέον μεταφορικά από το κεντρικό κατάστημα της tnt courier εώς την περιοχή σας θα τα επιβαρύνεστε εσείς κατόπιν δικής σας εντολής στο κεντρικό κατάστημα της courier

 

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

 Εξαιρέσεις

 

 ► Τα δωρεάν μεταφορικά για αποστολή με Courier ή πρακτορείο μεταφορών δεν ισχύουν για Δυσπρόσιτες περιοχές.

 Για τις Δυσπρόσιτες περιοχές ισχύουν:

 • Εάν η επιλογή σας είναι αποστολή με Courier θα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο στην διεύθυνση σας κατάστημα της Courier.

 • Εάν η επιλογή σας είναι αποστολή με Courier και μένετε σε νησί το οποίο είναι Δυσπρόσιτος προορισμός η παραγγελία σας θα αποστέλεται με

   πρακτορείο μεταφορών (ισχύει η Δωρεάν αποστολή) αφού πρώτα ενημερώνεστε σχετικά από το τμήμα διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών αγορών

 • Εάν η επιλογή σας είναι πρακτορείο μεταφορών θα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της περιοχής σας

 

 

► Συναρμολόγηση / Στήσιμο Προϊόντων

Στην περίπτωση που ο πελάτης (αφορά μόνο πελάτες Αττικής) επιθυμεί συναρμολόγηση ή στήσιμο των προϊόντων, τότε επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος το οποίο είναι:

 

Ηλεκτρικά πιάνα:

 35€

Αρμόνια

 25€

Ηλεκτρονικά & φυσικά drums:

 35€

Υπόλοιπα προιόντα:

 25€

 

 

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

► Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με τον νόμο 3842 (ΦΕΚ 58Α / 23.04.2010), σας ενημερώνουμε ότι για αγορές άνω των 500,00 ευρώ δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς είτε σε κατάστημα είτε με Courier αντικαταβολή είτε σε οδηγό της SYNTHESIZER GR . Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με προσωπική τραπεζική επιταγή ημέρας. Σε περίπτωση εξόφλησης με προσωπική τραπεζική ημέρας η αποστολή/παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται αφού εισπραχθεί το ποσό της επιταγής.

 Mε Courier

Επιλέξτε την Courier για να παραλάβετε σε 24 με 48 ώρες στον χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:30 εκτελούνται την ίδια ημέρα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωριθεί μετά τις 13:30 λαμβάνεται ώς παραγγελία της επόμενη ημέρας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκετελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο πεδίο 'αριθμός φορτωτικής' που βρίσκεται στο website της courier μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ.

 

 Με Πρακτορείο Μεταφορών

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την synthesizer gr πρακτορεία. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) με τον αριθμό φορτωτικής και τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 99,00 ευρώ τα μεταφορικά για αποστολή με πρακτορείο μεταφορών είναι 10,00 ευρώ ενώ για παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας των 99,00 ευρώ είναι δωρεάν.

 

 Παραλαβή από Κατάστημα 

Eπιλέξτε το κατάστημα της εταιρίας SYNTHESIZER GR για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Οταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος παραλαβής από κατάστημα κυμαίνεται από 24 έως 72 ώρες.

 

 Αποστολή με οδηγό της SYNTHESIZER GR (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου Αττικής)

Eπιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με οδηγό της εταιρείας μας. Οι παραγγελίες που είναι μεγαλύτερης αξίας των 99,00 ευρώ δεν έχουν καμία επιβάρυνση ενώ αυτές που είναι μικρότερης αξίας των 99,00 ευρώ έχουν επιβάρυνση 7,50 ευρώ. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά 12:00 έως 16:00, αφού όμως πρώτα το τμήμα διακίνησης εμπορευμάτων επικοινωνήσει με τον πελάτη προκειμένου να τον ενημερώσει και να κλείσει ραντεβού παράδοσης.