Τρόποι Πληρωμής


 Mε Αντικαταβολή

Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της COURIER ο οποίος και θα παραδόσει την παραγγελία σας. Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει μόνο αν επιλέξετε ώς τρόπο αποστολής την Courier.
Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής.

Σημείωση: Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

 

 Εξόφληση σε Κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα τότε μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 τρόπων πληρωμής:

• Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα
• Εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε μία χρέωση
• Εξόφληση με πιστωτική κάρτα με δόσεις

Σημείωση: Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα γίνει στο κατάστημα με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 

 Mέσω Πιστωτικής Κάρτας

Μελλοντικα

Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), το τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το synthesizer gr store συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Verisign η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με Πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

 

Δεκτές γίνονται οι περισσότερες κάρτες Visa & Mastercard. Επίσης δεχόμαστε προπληρωμένες κάρτες των τραπεζών Αττικής & Eurobank.

 

 Mε Τραπεζική Κατάθεση

Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ'ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

 

SYNTHESIZER.GR IKE 

Alpha Bank

294002002007610

IBAN: GR47 0140 2940 2940 0200 2007 610

SWIFT: CRBAGRAA

 

 

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με fax (210 2466191) αντίγραφο του καταθετηρίου. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αφορά.

 

 

 Εξόφληση τοις μετρητοίς σε οδηγό της SYNTHESIZER GR

Εξοφλήστε τοις μετρητοίς στον οδηγό της εταιρείας μας που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Η συγκεκριμένη επιλογή ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου Αττικής.